Ha biztosan szeretné megkapni hírlevelünket a jövőben is, vegyen fel minket címlistájába!

Építinfo.hu

15% kedvezmény!

A városi ember életének több mint 90%-át mesterséges környezetben, valamilyen épületben, vagy közlekedési eszközben tölti. Nem lehet közömbös számunkra munka- és lakóhelyeink belső kialakítása, de az sem, hogy létrehozásuk és használatuk milyen hatással van az ökológiai rendszerekre. Ismerje meg online képzésünkön a környezettudatos épületszerkezetek, anyaghasználat, az ökológikus épület-felújítás ismereteit, a megújuló energiák hasznosítási lehetőségeit, a klímatudatos építés módszereit: Ökológikus szemléletmód elterjedés a hazai építészetben





Kézben tartott kivitelezés



Új főépítész Székesfehérváron


Építészeti ötletpályázat a székesfehérvári Nemzeti Emlékhely fejlesztésére

Kedves Olvasó!

Szeretettel köszöntöm Önt hírlevelünk idei tizenhatodik megjelenése alkalmából

Az idén 15 éves Verlag Dashöfer Szakkiadó meglévő és leendő ügyfeleit szeretné megajándékozni egy különleges kedvezménnyel. A 15 éves fennállásra való tekintettel egyedülálló lehetőségként 2009. augusztus 6. és 19. között a kínálatból 15% kedvezménnyel jelentkezhet bárki tantermi és online képzésre. Ismerje meg a kínálatot és ha bármely képzés felkeltette érdeklődését használja ki ezt az egyedülálló lehetőséget! Ne feledje, már csak egy napig jelentkezhet képzéseinkre kedvezménnyel!

Napjainkban egyre népszerűbb téma az újonnan épült és a már meglévő épületek hőszigetelése is, hiszen télen a hideget, nyáron a hőséget szeretnénk otthonunk falain kívül tartani. Az utóbbi pár évben sok technológiai újdonsággal is találkozhattunk, továbbá ma már részletes előírások is vonatkoznak az épületek hőszigetelésére. Az épületenergetikai számítások nagy segítséget jelentenek a megfelelő technológia kiválasztásában és a minőségi kivitelezésben - azonban csak pontos számítási eredmények birtokában! Tudjon meg mindent a témáról, vegyen részt legújabb képzésünkön 15% kedvezménnyel!

Hírlevelünk olvasgatásához kellemes kikapcsolódást kívánok!

Üdvözlettel:
Pomázi Kinga
www.epitinfo.hu - Szerkesztő

Igazságügyi szakértői praktikum modul
Online szemináriumunk segítségével saját foteléből sajátítsa el az igazságügyi szakértői tevékenység elméleti és gyakorlati tudnivalóit!
Építési hibák modul
Átfogó ismeretek az építést megelőző munkáktól az átadásig felmerülő hibalehetőségekig, azok elkerüléséről és megelőzéséről.
Ökológikus szemléletmód elterjedés a hazai éptészetben
- Fenntartható fejlődés és műszaki eszközei

AKTUÁLIS HÍREK

SZEMINÁRIUMAINK
Vegyen részt képzéseinken 15% kedvezménnyel!

Építési hibák modul

Épületszigetelés - Lapostetők lépésről lépésre modul

Igazságügyi szakértői praktikum modul

Ökológikus szemléletmód elterjedés a hazai éptészetben - Fenntartható fejlődés és műszaki eszközei modul

Hőszigetelés és épületenergetika modul



















 • Építési hibák A-tól Z-ig
  Az építészek, kivitelezők, beruházók, üzemeltetők számára készült kiadvány az építési folyamat során elkövethető, illetve előforduló hibákat, hibalehetőségeket, valamint azok megelőzését mutatja be ábrákkal, fényképekkel és a vonatkozó jogszabályok jegyzékével.
 • Klímabarát Otthon pályázati felhívás
  A Lakásszövetkezetek és Társasházak Országos Szövetsége és további 11 szervezet sajtóközleménye a Panelprogrammal kapcsolatban. Figyelem, pályázatleadási határidő október 30!

Panelfelújítás gyakorlati kézikönyve
Kiadványunk épületszerkezetek szerinti bontásban, ábrákkal gazdagon illusztrálva!
.


 • Kézben tartott kivitelezés
  A jelenlegi gazdasági helyzetben az ingatlanfejlesztőknek kulcsfontosságú lehet a kivitelezői piac minél alaposabb ismerete, illetve a kivitelezők gondos kiválasztása. Nehezebbé vált az építőipari kivitelezők alkalmazása, mivel sokan kerültek nehéz, illetve lehetetlen helyzetbe a finanszírozási lehetőségek szűkülése miatt. A finanszírozási nehézségek az alapanyagok beszállítóit sem kerülték el.

A hatályos építési előírások gyakorlati lexikonja
Aktuális kézikönyv az építési jogról.
.


 • Eddig 2.850 milliárd fejlesztési támogatásról döntöttek
  Az Új Magyarország Fejlesztési Terv (UMFT) keretében eddig 13.600 projektnek ítéltek meg támogatást, 2.850 milliárd forint értékben - mondta a Közlekedési, Hírközlési és Energiaügyi Minisztérium államtitkára augusztus 13-án Békésen.
 • Új főépítész Székesfehérváron
  Páli Zsuzsanna látja el augusztus elsejétől Székesfehérváron a városi főépítész feladatait - közölte augusztus 6-án sajtótájékoztatón a település jegyzője.

IMPRESSZUM

Verlag Dashöfer Gazdasági és Jogi Könyvkiadó
1062 Budapest, Andrássy út 126.
Tel: 1 428-3800, Fax: 1 428-3801
E-mail: info@dashofer.hu

A hírlevél tartalma jogvédett, másolása és publikációs célokra történő felhasználása nem megengedett. A hírlevelet a korábban Ön által megadott preferenciák alapján küldjük Önnek.

KAPCSOLATOK

Cég email címe:
info@dashofer.hu

Online ügyfélszolgálat:
ugyfelszolgalat.dashofer.hu

Rendelésekkel kapcsolatos kérdések:
rendeles@dashofer.hu

Tartalmi kérdések: Pomázi Kinga
k.pomazi@dashofer.hu

Hirdetési információk: Andrássy Judit
Médiaajánlat
j.andrassy@dashofer.hu


Copyright 1996-2009 Verlag Dashöfer Kft. Minden jog fenntartva
Adatkezelési nyilvántartási azonosító: 1347-0004

Ajánlja ismerősének!
*Címzett neve:
*Címzett email címe:
*Küldő neve:
*Küldő email címe:
* kötelező kitölteni