Ha biztosan szeretné megkapni hírlevelünket a jövőben is, vegyen fel minket címlistájába!

Építinfó.hu
hirek termékek képzések

Télen hideg, nyáron meleg? Fordítsa meg velünk! Képzésünkkel olyan szakembereknek kívánunk segítséget nyújtani mindennapi munkájukhoz, akik költség- és energiahatékony megoldásokkal, precíz és szabályos kivitelezéssel szeretnének elégedett ügyfeleket szerezni. Bővebben

Szerezzen átfogó ismeretet az alacsony energiaigényű épületek tervezéséről, a megújuló energia hasznosításán alapuló rendszerekről, továbbá ismerje meg az energiatanúsítvány elméletét és gyakorlatát!

További információk>>


Kőzetgyapot nélküli szigeteléssel a paneltüzek ellen


Építőanyagok tűzzel szembeni eltérő viselkedései


A tisztességes ingatlanközvetítőket tartja félelemben a GVH?
undefined
Tisztelt Olvasó!

Szeretettel köszöntöm Önt hírlevelünk 12. megjelenése alkalmából.

A padlásfödémek utólagos hőszigetelése igen gazdaságos, a szokásos terhelések esetén olcsó anyagokkal megoldható, és ha a tető korábban alátéthéjazattal készült, a szigetelés védelmére külön szerkezeti rétegek beépítése sem szükséges. Tovább a cikkre >>
Kiadónk folyamatosan azon dolgozik, hogy olyan új kiadványokkal, szolgáltatásokkal álljon Ügyfelei rendelkezésére, melyek segítségével a mindennapi munkájuk jelentősen leegyszerűsödik. A minél eredményesebb munka érdekében, most az Önök segítségét kérjük. Kérem, töltse ki az alábbi kérdőívet, amelyért most cserébe egy praktikus meglepetés-ajándékot küldünk Önnek!Cikkeink olvasásához kellemes időtöltést kívánok!

Mladoniczki Kinga
www.epitinfo.hu
szerkesztő

Játsszon és nyerjen!
Már elérhetők a nyeremények megújult webshopunkban a www.dashofer.hu oldalon. Kapcsolódjon be memóriajátékunkba, amelyet webshop indító akciónk négy hete alatt végig játszhat. Minél jobb eredményt ér el a fejtörőn minél rövidebb idő alatt, annál nagyobb kedvezményt zsebel be a kiválasztott termékeinkre! Ezzel a memóriajátékkal akár munkaidőben is foglalatoskodhat, hiszen a kedvezményeket cége javára fordíthatja. Vonja be kollégáit és barátait is a játékba, így még több ajándék birtokosai lehetnek!
További információk >>

AKTUÁLIS HÍREK

 • Kőzetgyapot nélküli szigeteléssel a paneltüzek ellen
  A tűzoltóság minden évben több ezer lakástűzhöz vonul ki, ezek közül több százra tehető a középmagas és magas épületekben, azaz elsősorban a lakótelepi ingatlanokban keletkező lakástüzek száma. Márpedig egy ilyen épületben egyszerre akár több tucat lakás, és család is veszélynek lehet kitéve egy-egy tűzeset alatt.
 • Ma is sok a salakbeton ház Budapesten. Állnak még, de meddig?
  A salakbeton egykor népszerű építési anyag volt, hiszen a vas- és acélgyártás melléktermékeként hatalmas mennyiségben gyűlt össze a kohók környékén. Az olcsó megoldásnak azonban akadtak mellékhatásai: esetenként elporladnak, tönkremennek a salakbetonból készült szerkezetek.
 • Az építőipart érintő jogszabály-változások egy helyen!
  Szakkönyvünk a részben 2009. őszén kihirdetett, az építési jogot (így többek között az építési törvényt, a kamarai törvényt) alapjaiban átformáló, friss jogszabályok alapján íródott. Közérthető nyelven nyújt eligazodást az építőipari előírások útvesztőiben.
 • A világ 11 legbizarrabb épülete (képekkel)
  Akadnak emberek, akik messzire távolodnak attól a tömegtől, mely az éppen aktuális trendeknek megfelelően halad, a normális kifejezéssel megjelölt ösvényen. Így van ez az építészetben is.
Lap teteje
 • Építőanyagok tűzzel szembeni eltérő viselkedései
  Az I. Rockwool Építészeti Tűzvédelmi Konferencián Dr. Bánky Tamás az ÉMI Nonprofit Kft tudományos igazgatója "Építőanyagok tűzzel szembeni eltérő viselkedései" címmel tartott előadást. Bevezetésként az európai jogharmonizáció keretében történt változásokról beszélt az előadó. Ezzel kapcsolatosan megemlítette a következőket...
 • Munkavédelmi és tűzvédelmi nyomtatványkitöltő CD-ROM
  Szoftverünk segítségével Ön átlátható és rendszerezett munkavédelmi és tűzvédelmi nyilvántartásokat vezethet, néhány gombnyomással eleget tehet adatszolgáltatási kötelezettségeinek. Időt, pénzt és energiát megtakarítva juthat pontos, szakmailag helytálló információk birtokába a munkavédelem és a tűzvédelem szakterületét illetően.
 • A tisztességes ingatlanközvetítőket tartja félelemben a GVH?
  Az eddigi gyakorlattól eltérően a szakmában dolgozók közül ne azokat a tisztességes vállalkozókat, cégeket ellenőrizze és tartsa félelemben a GVH, akik jogkövetők, hanem azokat, akik feketén, végzettség, közteherviselés nélkül dolgoznak - javasolta a Magyar Ingatlanközvetítők és Értékbecslők Szakmai Szervezete (MIÉSZ) levélben a Gazdasági Versenyhivatalnak (GVH).
 • Építőipari cégvezetők gyors változást várnak
  Az uniós pénzekhez való hozzájutás egyszerűsítését, a hitelfelvételi lehetőségek könnyítését, a fizetési fegyelem megszilárdítását és a jogi-gazdálkodási környezet átláthatóbbá tételét sürgeti három építőipari cég vezetője a Világgazdaság szerdán megjelent lapszámában.
ONLINE KÉPZÉSEK:

Projektmenedzsment és MS Projekt 200x


ONLINE KÉPZÉSEK:

Panelfelújítás a tervezéstől a kivitelezésig

Építési hibák

Hőszigetelés és épületenergetika


SZAKMAI RENDEZVÉNYEK:

Energiatanusítvány


Az építésügy gyakorlati kézikönyve
Az építőipart érintő jogszabály-változások egy helyen!
Ára: 19 990 Ft + ÁFA
Munkavédelmi és tűzvédelmi nyomtatványkitöltő CD-ROM
Naprakész munkavédelmi és tűzvédelmi nyomtatványok!
Ára: 21 990 Ft + ÁFA
Lap teteje
Álláshirdetések

Adja fel hirdetését, keressen adatbázisunkban!

Kattintson ide >>

IMPRESSZUM

Verlag Dashöfer Gazdasági és Jogi Könyvkiadó
1062 Budapest, Andrássy út 126.
Tel: 1 428-3800, Fax: 1 428-3801
E-mail: info@dashofer.hu

A hírlevél tartalma jogvédett, másolása és publikációs célokra történő felhasználása nem megengedett. A hírlevelet a korábban Ön által megadott preferenciák alapján küldjük Önnek.

KAPCSOLATOK

Cég email címe:
info@dashofer.hu

Online ügyfélszolgálat:
ugyfelszolgalat.dashofer.hu

Rendelésekkel kapcsolatos kérdések:
rendeles@dashofer.hu

Tartalmi kérdések: Mladoniczki Kinga
k.mladoniczki@dashofer.hu

Hirdetési információk: Andrássy Judit
Médiaajánlat
j.andrassy@dashofer.hu


Copyright 1996-2010 Verlag Dashöfer Kft. Minden jog fenntartva
Adatkezelési nyilvántartási azonosító: 1347-0004

Ajánlja ismerősének!
*Címzett neve:
*Címzett email címe:
*Küldő neve:
*Küldő email címe:
* kötelező kitölteni