Építinfó hírlevél

Építészeti, építési és ingatlan tanácsadó

2014. 01. 16. Csütörtök 1. szám


Ebben a számban
Az új berlini repülőtéren nyáron indul a próbaüzem
Ivóvízminőség-javító program indul Dél-Békésben
Holokauszt-emlékhely Debrecenben
Befejeződött a veszprémi naperőmű kivitelezése
Termékajánló
Munkavédelem - on-line verzió
Gyakorlati tanácsadó a munkabiztonság, munkaegészségügy és a foglalkozás-egészségügy területén. Átfogó online szakkönyvünket minden munkáltató figyelmébe ajánljuk, hiszen az itt közölt munkavédelmi ismeretek hatékony segítséget jelentenek a biztonságos és egészséget nem veszélyeztető munkahelyek megteremtésében. Erre a munkavédelmi törvény kötelezi a munkáltatókat, és mindezek mellett szabályozza további kötelezettségeit és jogait is. Ismerje meg munkavédelmi feladatait online szakkönyvünkből!
Online szaktudás!
Képzésajánló
Hulladék adatszolgáltatási és nyilvántartási kötelezettségek
Ingatlanok értékmeghatározása és -becslése
Számviteli és adózási ANGOL
Táblázatkezelés és pénzügyi számítások EXCELLEL
Fordított adózás kockázatai
Kiemelt képzésünk
Konszolidáció
Komplex, 4 napos képzésünk különösen hasznos a konszolidált beszámolók készítői, felhasználói és az elemzők számára, akiknek munkájuk során szükségük van a magyar és az IAS/IFRS szerinti beszámolók konszolidációs feladatainak ismeretére. Programunk kifejezetten fontos lehet azon szakértők számára, akiket az anyavállalat először fog bevonni konszolidációs tevékenységébe, de hasznos információkat ad már gyakorló konszolidációs szakemberek számára is.
2014 januárban!
Legolvasottabb cikkek
Forradalmi módszer az épületek szennyezett falfelületeinek megtisztítására nanotechnológiával
Városliget - A Liget Köztársaság Szövetség támogatja a Városliget fejlesztését
Nem csak a panelek szorulnak felújításra - sőt
A napenergiarekorder legnagyobb zöld épület már üzemel Kínában
Fénykorona a 2 milliárd forintos fejlesztésen
Megosztás
Kérjük, amennyiben hírlevelünk tetszett, ossza meg ismerőseivel.

iwiw megosztás facebook megosztás
Tisztelt Olvasó!

Köszöntjük az Építinfó hírlevél 1. számának megjelenése alkalmából!

"Új ipari forradalom készül. Kínában, mely városai túlzsúfoltságának is köszönhetően, egyfelől vezeti a világ legádázabb légszennyezőinek listáját, másfelől viszont a megújuló energiaforrások kutatás-fejlesztésében is világelső. Tény, hogy az ország egyelőre összes energiaszükségletének 70%-át fosszilis forrásokból, főleg szenet égető hőerőművekkel fedezi, ezzel párhuzamosan viszont a megújuló energia frontján is jelentős fejlesztéseket hajtott végre. Lassan, de biztosan a szél- és napenergia veszi át Kínában a legfontosabb energiaforrás szerepét.

Cikkeink olvasásához kellemes időtöltést kívánunk!


Verlag Dashöfer Szakkiadó Kft
www.epitinfo.hu - Építészeti, építési és ingatlan tanácsadó
Kiemelt ajánlatunkKönyvelési ABC - on-line verzió
Nehézséget okoz a gazdasági események elszámolása? Ez esetben figyelmébe ajánlom „Könyvelési ABC” című online kiadványunkat, amely több mint 500 gazdasági esemény elszámolásához nyújt gyakor-
lati segítséget. A kiadvány ABC sorrendben tartalmazza a gazdasági eseményeket és az azokhoz kapcsolódó legfontosabb információkat, mint helyes könyvelés, adózás, analitika, bizonylatok, vonatkozó joganyagok, valamint a leggyakrabban elkövetett hibák.


Szabályzatok komplex gyűjteménye
A Szabályzatok komplex gyűjteménye szoftvere percek alatt elkészíti egy, vagy több cég kötelező szabályzatait (számviteli szabályzat, pénzkezelési szabályzat, munkaügyi, minőségbiztosítási. munka- és tűzvédelmi dokumentumok stb.) egyszerűen és gyorsan. A CD a mindenkori legfrissebb szabályzatokat tartalmazza, valamint az útmutatókat, magyarázatokat tartalmazó könyvet elektronikus formában.
Online szakértő Frissítve!


Szakmai cikkek

A napenergiarekorder legnagyobb zöld épület már üzemel Kínában
A világ egyik legnagyobb napenergiával működő épületét avatták a közelmúltban Kína Töcsou (Dézhou) nevű városában. Arrafelé a lakosság mintegy ötöde a napenergia-iparban dolgozik, és a legtöbben napkollektorral állítják elő a lakásuk melegvizét.
Az új berlini repülőtéren nyáron indul a próbaüzem
Az idén júliusban elindul a próbaüzem az új berlini nemzetközi repülőtéren, amelynek üzembe helyezését már többször elhalasztották.


Szakmai Tudástár szolgáltatás ajánló


Az évek óta sikeresen működő Építinfó honlap ingyenes cikkei mellett elérhet egy Szakmai Tudástárat is. Segítségével Ön az alapoktól a tetőig megtervezhet egy épületet, melyhez a Tudástár részletrajzokat, táblázatokat is kínál.

Szakmai cikkek

Ivóvízminőség-javító program indul Dél-Békésben
Ivóvízminőség-javító program indul Dél-Békésben Medgyesegyházán és Újkígyóson, a beruházás értéke több mint hétszáz millió forint - tájékoztatta a társulás elnöke az MTI-t.
Holokauszt-emlékhely Debrecenben
Holokauszt-emlékhelyet alakítanak ki a debreceni Pásti utcai zsinagóga udvarán, a beruházás 20 millió forintos költségét az önkormányzat biztosítja idei költségvetéséből - jelentette be Papp László (Fidesz) alpolgármester és Horovitz Tamás, a Debreceni Zsidó Hitközség elnöke csütörtökön sajtótájékoztatón.
Befejeződött a veszprémi naperőmű kivitelezése
Befejeződött a veszprémi naperőmű kivitelezése, a környéken egyedülálló napelempark közel négyszázmillió forintos beruházással 6800 négyzetméteren jött létre a megyeszékhely külterületén - közölte a beruházó HNS-Sun Kft. az MTI-vel.
iwiw megosztás iwiw megosztás
  A hírlevél tartalma jogvédett, másolása és publikációs célokra történő felhasználása nem megengedett.
VERLAG DASHÖFER SZAKKIADÓ Kft.
1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125.

Központi telefonszám:
  06 (1) 428-3800
Központi fax:
  06 (1) 428-3801
Felnőttképzési nyilvántartási szám:
  01-0435-05
Intézményakkreditációs lajstromszám:
  AL-2233
©Copyright 1996-2013. Verlag Dashöfer Szakkiadó Kft Minden jog fenntartva
Ajánlja ismerősének!
*Címzett neve:
*Címzett email címe:
*Küldő neve:
*Küldő email címe:
* kötelező kitölteni