Építinfó hírlevél

Építészeti, építési és ingatlan tanácsadó

2014. 01. 31. Péntek 2. szám


Ebben a számban
Nyomdaipari és csomagolóanyag-gyártó kisüzem épült Mátészalkán
Az ivóvízhálózatot és a szennyvíztisztítót korszerűsítették Zalaegerszegen
Környezetbarát óvoda épült a Pest megyei Gyömrőn
Ötletpályázat a Margit körúti közparkra - lebontják a volt minisztériumot
Termékajánló
Munkavédelem - on-line verzió
Gyakorlati tanácsadó a munkabiztonság, munkaegészségügy és a foglalkozás-egészségügy területén. Átfogó online szakkönyvünket minden munkáltató figyelmébe ajánljuk, hiszen az itt közölt munkavédelmi ismeretek hatékony segítséget jelentenek a biztonságos és egészséget nem veszélyeztető munkahelyek megteremtésében. Erre a munkavédelmi törvény kötelezi a munkáltatókat, és mindezek mellett szabályozza további kötelezettségeit és jogait is. Ismerje meg munkavédelmi feladatait online szakkönyvünkből!
Online szaktudás!
Kiemelt képzésünk
Munkaviszony létesítése nyugdíj mellett
Amennyiben Ön Adófórum vagy Kalkulátor Szakmai Tudásbázis előfizetőnk, ingyenesen vehet részt a képzésen. A létszám korlátozott, a helyeket a jelentkezés sorrendjében biztosítjuk. Ingyenes megrendelésre csak akkor jogosult, ha felhasználó nevével és jelszavával bejelentkezik és megrendeli webináriumunkat. Az ingyenes részvétel feltétele továbbá, hogy kiegyenlített Szakmai Tudásbázis számlával rendelkezik.
Jelentkezem!
Legolvasottabb cikkek
A napenergiarekorder legnagyobb zöld épület már üzemel Kínában
Magyar építészeti projekt nyert nagydíjat Párizsban
Górcső alatt az építőipar, s kilátásai 2014-re
Újabb energetikai fejlesztéssel erősíti versenyképességét a SáGa
Rohamosan nő a lánctartozásokat felszámoló szervezet presztízse
Megosztás
Kérjük, amennyiben hírlevelünk tetszett, ossza meg ismerőseivel.

iwiw megosztás facebook megosztás
Tisztelt Olvasó!

Köszöntjük az Építinfó hírlevél 2. számának megjelenése alkalmából!

"Az építőipari termelés 2007 évtől markáns zuhanásnak indult, de a folyamat az éveken át tartó stagnálás után határozottan megállt 2013. év elejére, sőt pozitív elmozdulás kezdődött. Ezek szerint a 2006 évi az országos építésszerelés termelési értéke 2.360 milliárd Ft értékről 1.604 milliárd Ft-ra csökkent. Ez azt jelenti, hogy 2013 év elejéig az ágazat a piacának 43-45%-át veszítette el. A gyászos termelési alapot figyelembe véve 2013 év 1-9 hónapjában azonban végre megállt a zuhanás, sőt már 8%-os növekedés is tapasztalható az egy évvel korábbi azonos időszakhoz viszonyítva, ami némi optimizmusra ad okot."

Cikkeink olvasásához kellemes időtöltést kívánunk!


Verlag Dashöfer Szakkiadó Kft
www.epitinfo.hu - Építészeti, építési és ingatlan tanácsadó
Kiemelt ajánlatunkKönyvelési ABC - on-line verzió
Nehézséget okoz a gazdasági események elszámolása? Ez esetben figyelmébe ajánlom „Könyvelési ABC” című online kiadványunkat, amely több mint 500 gazdasági esemény elszámolásához nyújt gyakor-
lati segítséget. A kiadvány ABC sorrendben tartalmazza a gazdasági eseményeket és az azokhoz kapcsolódó legfontosabb információkat, mint helyes könyvelés, adózás, analitika, bizonylatok, vonatkozó joganyagok, valamint a leggyakrabban elkövetett hibák.


Szabályzatok komplex gyűjteménye
A Szabályzatok komplex gyűjteménye szoftvere percek alatt elkészíti egy, vagy több cég kötelező szabályzatait (számviteli szabályzat, pénzkezelési szabályzat, munkaügyi, minőségbiztosítási. munka- és tűzvédelmi dokumentumok stb.) egyszerűen és gyorsan. A CD a mindenkori legfrissebb szabályzatokat tartalmazza, valamint az útmutatókat, magyarázatokat tartalmazó könyvet elektronikus formában.
Online szakértő Frissítve!


Szakmai cikkek

Górcső alatt az építőipar, s kilátásai 2014-re
Az építőipari termelés 2007 évtől markáns zuhanásnak indult, de a folyamat az éveken át tartó stagnálás után határozottan megállt 2013. év elejére, sőt pozitív elmozdulás kezdődött. Ezek szerint a 2006 évi az országos építésszerelés termelési értéke 2.360 milliárd Ft értékről 1.604 milliárd Ft-ra csökkent. Ez azt jelenti, hogy 2013 év elejéig az ágazat a piacának 43-45%-át veszítette el. A gyászos termelési alapot figyelembe véve 2013 év 1-9 hónapjában azonban végre megállt a zuhanás, sőt már 8%-os növekedés is tapasztalható az egy évvel korábbi azonos időszakhoz viszonyítva, ami némi optimizmusra ad okot.
Nyomdaipari és csomagolóanyag-gyártó kisüzem épült Mátészalkán
Nyomdaipari és csomagolóanyag-gyártó kisüzemet épített a Diopack Bt. Mátészalkán - közölte a mikrovállalkozás ügyvezetője az MTI-vel.


Szakmai Tudástár szolgáltatás ajánló


Az évek óta sikeresen működő Építinfó honlap ingyenes cikkei mellett elérhet egy Szakmai Tudástárat is. Segítségével Ön az alapoktól a tetőig megtervezhet egy épületet, melyhez a Tudástár részletrajzokat, táblázatokat is kínál.

Szakmai cikkek

Az ivóvízhálózatot és a szennyvíztisztítót korszerűsítették Zalaegerszegen
Több mint 200 millió forintos beruházással, két európai uniós támogatású pályázat jóvoltából korszerűsítették Zalaegerszegen az ívóvízhálózatot és a szennyvíztisztítót - tájékoztatta a Zalavíz Zrt. hétfőn az MTI-t.
Környezetbarát óvoda épült a Pest megyei Gyömrőn
Kilencven gyerek elhelyezésére alkalmas környezetbarát óvodát adtak át a napokban Gyömrő ófalusi részén. A 210 millió forintos beruházás költségeinek zömét uniós forrásból finanszírozták - tájékoztatta a Pest megyei város alpolgármestere az MTI-t.
Ötletpályázat a Margit körúti közparkra - lebontják a volt minisztériumot
Ötletpályázatot írt ki a beruházó Millenáris Széllkapu Nonprofit Kft. a volt Ipari Minisztérium budapesti, Margit körúti egykori épületének helyén létesítendő közpark funkcióira - tájékoztatta a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. által alapított társaság ügyvezetője az MTI-t.
iwiw megosztás iwiw megosztás
  A hírlevél tartalma jogvédett, másolása és publikációs célokra történő felhasználása nem megengedett.
VERLAG DASHÖFER SZAKKIADÓ Kft.
1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125.

Központi telefonszám:
  06 (1) 428-3800
Központi fax:
  06 (1) 428-3801
Felnőttképzési nyilvántartási szám:
  01-0435-05
Intézményakkreditációs lajstromszám:
  AL-2233
©Copyright 1996-2013. Verlag Dashöfer Szakkiadó Kft Minden jog fenntartva
Ajánlja ismerősének!
*Címzett neve:
*Címzett email címe:
*Küldő neve:
*Küldő email címe:
* kötelező kitölteni