Ha biztosan szeretné megkapni hírlevelünket a jövőben is, vegyen fel minket címlistájába!

Nők Vagyunk
Ajánló


Együtt a család

Kattintson ide!
A két könyv együttesen most 20% kedvezménnyel vásárolható meg!

A rendelés és bővebb információ>>>
Kattintson ide!

Szülők lettünk
Kedves Olvasó!

Az elmúlt években szinte észrevétlenül nyertek teret a boltok polcain és – jellemzően – a fiatalok étrendjében a különféle energiaitalok. Talán a hatásos marketingakcióknak köszönhetően, elsősorban a pozitív hatásaik élnek a köztudatban: segítenek a tanulásban, feldobnak a reggeli ébredés után, és hosszú vezetés közben is „életmentőnek” bizonyulhatnak. Arról azonban szeretünk elfeledkezni, hogy ennek mi az ára, hányféle serkentőszert veszünk magunkhoz nagy adagban. Döbbenetes adat, hogy hazánkban a 10-14 éves gyerekek ötöde iszik reggelire energiaitalt, és az iskolai büfék negyede árusítja is ezeket a termékeket. A szülők egy része valószínűleg nincs tisztában azzal, hogy gyermeke több koffeint fogyaszt így, mintha naponta kávézna. Arról nem is beszélve, hogy a koffein hatását fokozó egyéb anyagok is találhatók az energiaitalokban, ahogyan sok cukor is. Mostani hírlevelünk cikke bemutatja az energiaitalok veszélyeit, és egészséges alternatívát kíván a gyerekek és fiatalok számára.

Foglalkozunk még az októbertől változó gyógyszerárakkal, enyhítő tippeket adunk a menstruáció napjait nehezen megélő hölgyeknek, eloszlatunk néhány tévhitet az amalgámtömésekkel kapcsolatban, és finom, egészséges szilvafagyit ajánlunk az olvasók figyelmébe.

Továbbra is érdeklődve várjuk a Nők vagyunk blog bejegyzéseihez való hozzászólásaikat. Remélem, minden kedves Olvasó talál kedvére való írást mostani hírlevelünkben, amelynek olvasásához jó időtöltést kívánok!

Császár Tímea
szerkesztő
t.csaszar@dashofer.hu

Aki pacsirta, karcsú marad

A korai lefekvés és felkelés formában tartja a fiatalokat, és a napi ritmus fontosabb az alvással töltött idő hosszánál. Ennek oka a meglehetősen tunyán eltöltött esti időszak - állapították meg ausztrál kutatók.
Még nincs, vége olvasson tovább! >>

A mai anyák jobb szakácsok?

A modern anyák sokkal vállalkozóbbak a konyhában és 25 százalékkal több fogást tudnak elkészíteni, mint az édesanyjuk - állapította meg egy brit kutatás.
Még nincs vége, olvasson tovább >>


Fáradtságűzőnek: mozgás, gyümölcs...

Hányást, mellkasi fájdalmat, nyugtalanságot, álmatlanságot, esetenként pánikrohamot is okozhat a túlzott koffeinbevitel. A fiatalok körében oly népszerű energiaitalokban akár 4-5 csésze kávénak megfelelő koffein is lehet.
Még nincs vége olvasson tovább >>

Szilvafagylalt

A szilvaszezon még javában tart, és érdemes kipróbálni valami újdonságot is ezzel a csodafinom gyümölccsel: csináljunk egyszer fagyit a szokásos szilváslepény helyett. A recept alkalmas candida-diétát követők számára is.
Még nincs vége olvasson tovább >>


Mi könnyítheti meg a nehéz napokat?

Egy új tanulmány eredményei szerint a tiaminban és riboflavinban (B-vitaminok) gazdag táplálkozás hatásosan enyhítheti a sok nő életét megkeserítő premenstruációs szindróma (PMS) tüneteit. Azt is kimutatták azonban, hogy a táplálékkiegészítőkkel nem érhető el ugyanaz a hatás.
Még nincs vége olvasson tovább >>


Hogyan kezeljük hiperaktív gyermekünket?

Az esetek túlnyomó többségében a hiperaktivitás megfelelő terápia mellett jól kezelhető és a tünetek az életkor előrehaladtával enyhülnek, de valamennyi figyelemzavar szinte minden esetben tartósan megmaradhat, végigkísérve a beteget egész életútján.
Még nincs vége olvasson tovább >>


Amalgám-sztori

Charles Bell, a híres angol kémikus soha nem gondolta volna, hogy 1818-ban született felfedezése - az, hogy az ezüst a higannyal olyan vegyületet alkot, amely kiváló tömítőanyagként alkalmas fogászati célokra - olyan vitalavinát indít el, amelynek mindmáig nem került pont a végére.
Még nincs vége olvasson tovább >>


Gyógyszerár-változás októbertől

Október elsejétől 534 gyógyszerért kevesebbet, 1686 készítményért viszont többet kell fizetni a patikákban.
Még nincs vége olvasson tovább >>


Nem szégyellni, kezelni kell!

A nemi úton terjedő fertőzések leggyakoribb fajtája, a nagyon nehezen hozzáférhető és különösen érzékeny testrészeken kifejlődött nemiszervi szemölcsök már igen eredményesen gyógyíthatóak azzal a korszerű, innovatív terápiával, amely egyedülálló módon a szervezet immunválaszának módosításán keresztül fejti ki vírusellenes hatását.
Még nincs vége olvasson tovább >>


IMPRESSZUM

Verlag Dashöfer Szakkiadó Kft.
1147 Budapest, Jávorka Ádám 56.
Tel: 1 428-3800, Fax: 1 428-3801
E-mail: info@dashofer.hu

A hírlevél tartalma jogvédett, másolása és publikációs célokra történő felhasználása nem megengedett.
KAPCSOLATOK

Cég email címe:
info@dashofer.hu

Rendelésekkel kapcsolatos kérdések:
rendeles@dashofer.hu

Tartalmi kérdések:
t.csaszar@dashofer.hu

Technikai problémák:
info@dashofer.hu

Hirdetési információk:
Médiaajánlat
Andrássy Judit
j.andrassy@dashofer.hu

Adatkezelési nyilvántartási azonosító: 1347-0004
Copyright 1996-2011. Verlag Dashöfer Kft. Minden jog fenntartva
Ajánlja ismerősének!
*Címzett neve:
*Címzett email címe:
*Küldő neve:
*Küldő email címe:
* kötelező kitölteni