Ha biztosan szeretné megkapni hírlevelünket a jövőben is, vegyen fel minket címlistájába!

Nők Vagyunk
Ajánló


Együtt a család

Kattintson ide!
A két könyv együttesen most 20% kedvezménnyel vásárolható meg!

A rendelés és bővebb információ>>>
Kattintson ide!

Szülők lettünk
Kedves Olvasó!

Érdekes következtetésre jutott egy amerikai vizsgálat: azoknál a pároknál, ahol a nő „viseli a nadrágot”, kevesebb a szex. A hat országra kiterjedő kutatás mindenhol ezt az eredményt hozta. Mostani hírlevelünk egyik írása számol be róla, de azt nem árulja el, hogy az okokat feltárták-e. Mégis, mi lehet az összefüggés a családban betöltött főnöki pozíció és a ritkább nemi élet között? Nagyszerű dolog, hogy ma már a nők sem alárendeltek a párkapcsolatban, a családi életben, de talán bizonyos esetekben sikerült átesnünk a ló túlsó oldalára. Ha hagyományosan férfiasnak tartott szerepeket veszünk fel, akkor lehetséges, hogy elveszítjük női vonzerőnket, és ezért kevésbé kíván meg a társunk? Vagy a nők eleve kevesebb szexet igényelnek, és ha ők a hangadók a párkapcsolatban, akkor az együttlétek mennyiségét is ők határozzák meg? Érdekes kérdések ezek! Önnek mi a véleménye? Írja meg a blogon, várjuk hozzászólását a cikkhez!

A továbbiakban érdekes beszélgetést olvashat a Magyar Pszichiátriai Társaság elnökével a magyarok lelki egészségéről, figyelmébe ajánlunk egy finom sütőtökös salátát, és megtudhatja, hogyan lehet tejtermékek fogyasztásával fogyni.

Továbbra is érdeklődve várjuk a Nők vagyunk blog bejegyzéseihez való hozzászólásaikat. Remélem, minden kedves Olvasó talál kedvére való írást mostani hírlevelünkben, amelynek olvasásához jó időtöltést kívánok!

Császár Tímea
szerkesztő
t.csaszar@dashofer.hu

Az aranyér kockázati tényezői

Sokan zavarban vannak a témától, de tény, hogy az emberek mintegy 75 százaléka életének egy szakaszában átéli azt az idegesítő, viszkető, kellemetlen érzést, amivel az aranyér jár.
Még nincs, vége olvasson tovább! >>

Gyakori a csontritkulás

Csaknem minden tizedik magyar oszteoporózisban szenved, és a betegség következtében évente százezer csonttörés következik be Magyarországon.
Még nincs vége, olvasson tovább >>


Tejtermékkel fogyni

Sok szigorú fogyókúra tiltja a tej vagy a tejből készült ételek evését, mert véleményük szerint hizlalnak, ám egy tudományos vizsgálat most azt igazolta, hogy a tejből vagy szójából készült fehérje a szívet védő diéta fontos eleme lehet, és a testsúlyt sem növeli.
Még nincs vége olvasson tovább >>

Nőuralom = kevesebb szex

Azokban a házasságokban, amelyekben a feleség hordja a nadrágot - vagy legalábbis jobban részt enged neki férje a családi döntéshozatalban -, kevesebb szexben van része a nejnek.
Még nincs vége olvasson tovább >>


Mézes-balzsamecetes sütőtöksaláta

A piaci standok roskadoznak a gyönyörű, narancssárga sütőtököktől, de talán a "sima" sült tök vagy a tökleves már mindenkinek a könyökén jön ki. Íme egy szokatlan recept: langyos saláta!
Még nincs vége olvasson tovább >>


Hat étel, amitől még éhesebbek leszünk

Bizonyos ételekből bármennyit eszünk, sosem lakunk jól. Lassanként egyre többen rádöbbennek, hogy az egészséges ételek eltelítenek, a feldolgozott, egészségtelen élelmiszerek viszont nem verik el az éhségünket, szinte olyan, mintha semmit sem ettünk volna. Ennek oka az, hogy tápanyagtartalmuk a feldolgozás alatt lecsökken.
Még nincs vége olvasson tovább >>


Lelki libikóka - Egyensúly az egészségben

Charles Bell, a híres angol kémikus soha nem gondolta volna, hogy 1818-ban született felfedezése - az, hogy az ezüst a higannyal olyan vegyületet alkot, amely kiváló tömítőanyagként alkalmas fogászati célokra - olyan vitalavinát indít el, amelynek mindmáig nem került pont a végére.
Még nincs vége olvasson tovább >>


Nem bízunk az egészségügyben

Mélypontra süllyedt az egészségügyi ellátórendszer iránti bizalom a GfK Hungária és a Szinapszis Kft. közös kutatása szerint.
Még nincs vége olvasson tovább >>


IMPRESSZUM

Verlag Dashöfer Szakkiadó Kft.
1147 Budapest, Jávorka Ádám 56.
Tel: 1 428-3800, Fax: 1 428-3801
E-mail: info@dashofer.hu

A hírlevél tartalma jogvédett, másolása és publikációs célokra történő felhasználása nem megengedett.
KAPCSOLATOK

Cég email címe:
info@dashofer.hu

Rendelésekkel kapcsolatos kérdések:
rendeles@dashofer.hu

Tartalmi kérdések:
t.csaszar@dashofer.hu

Technikai problémák:
info@dashofer.hu

Hirdetési információk:
Médiaajánlat
Andrássy Judit
j.andrassy@dashofer.hu

Adatkezelési nyilvántartási azonosító: 1347-0004
Copyright 1996-2011. Verlag Dashöfer Kft. Minden jog fenntartva
Ajánlja ismerősének!
*Címzett neve:
*Címzett email címe:
*Küldő neve:
*Küldő email címe:
* kötelező kitölteni