Ha biztosan szeretné megkapni hírlevelünket a jövőben is, vegyen fel minket címlistájába!

Nők Vagyunk
Ajánló


Együtt a család

Kattintson ide!
A két könyv együttesen most 20% kedvezménnyel vásárolható meg!

A rendelés és bővebb információ>>>
Kattintson ide!

Szülők lettünk
Kedves Olvasó!

Gyakran láthatunk olyan párkapcsolatokat, amelyek esetében kívülről nézve egyértelmű, hogy nem egyenrangú felek vesznek bennük részt. Az egyik partner alárendeltsége különféle módokon megnyilvánulhat: a leggyakoribb az anyagi vagy az érzelmi függőség. A férj vagy a feleség úgy érzi, képtelen élni a másik szeretete/gondoskodása, esetleg az általa biztosított anyagi jólét nélkül. Bizonyos esetekben emiatt súlyos megalkuvásokra kényszerül. Szíve szerint kilépne a kapcsolatból, de a függőség visszatartja. Máskor magának is sikerül bebeszélnie, hogy minden úgy jó, ahogy van, elégedett az életével a mostani módon. Friss hírlevelünk egyik cikkében pszichoterapeuta szakértő járja körül a kapcsolatfüggőség jelenségét.

Olvashatnak még – időszerű témaként – a birs érleléséről és a forró levesek jótékony hatásáról. Bemutatunk egyszerű és kézenfekvő módszereket a bőr szépségének megőrzéséhez, és néhány gyakorlati fogást a szemsérülések SOS ellátására.

Továbbra is érdeklődve várjuk a Nők vagyunk blog bejegyzéseihez való hozzászólásaikat. Remélem, minden kedves Olvasó talál kedvére való írást mostani hírlevelünkben, amelynek olvasásához jó időtöltést kívánok!

Császár Tímea
szerkesztő
t.csaszar@dashofer.hu

Ha sérül a szem

Sok szemészeti betegség esetén jelentős az időfaktor, fontos a sürgős ellátás: minél koraibb a beavatkozás annál nagyobb esély van a teljes gyógyulásra. A szakszerű ellátás előtt mi magunk is nagyon sokat tehetünk szemsérülések esetén.
Még nincs, vége olvasson tovább! >>

A birs utóérlelése

A birsalma és a birskörte leszüretelt gyümölcsének még hosszú hetekig tartó utóérésre van szüksége ahhoz, hogy a benne levő íz- és zamatanyagok kifejlődjenek és a gyümölcs húsa megpuhuljon.
Még nincs vége, olvasson tovább >>


Gének és diéta

Senki sem tudja megváltoztatni azokat a géneket, amelyeket az őseitől örökölt, de mindenki kiválaszthatja azt az étrendet, mellyel kedvezően befolyásolhatja az örökölt kockázatot, amivel megszületett. Két nagy nemzetközi vizsgálat azt mutatja, hogy megfelelő koszt jelentősen mérsékelheti a genetikai veszélyt, ami szív-és érbetegségekre hajlamosít.
Még nincs vége olvasson tovább >>

Egy tányér forró leves...

A hideg őszi-téli napokon nem esik semmi jobban egy tál gőzölgő, forró levesnél. Ha jól választunk tápanyagokban gazdag levest, akár a szervezetünk legkülönfélébb igényeit is kielégíthetjük vele.
Még nincs vége olvasson tovább >>


Termékteszt: Tonhalkonzervek

Lehet pizza, szendvics vagy saláta, a tonhal Tokiótól Londonig mindenhol népszerű. Itthon inkább a konzerv fogy, és ha nem is óriási mértékben, de mi is hozzájárulhatunk egy veszélyeztetett faj kipusztulásához. Tesztünkben a fenntartható halevés szempontjából pontoztunk.
Még nincs vége olvasson tovább >>


Jó bőr jó bőröknek

Mindenki azt szeretné, ha az idő múlásával bőre még mindig olyan maradna, amilyen fiatal korában volt. Sajnos nem lehetséges. A biológiai óra ketyeg. Egyetlen dolgot tehetünk, picit tudjuk lassítani bőrünk öregedését különböző trükkökkel.
Még nincs vége olvasson tovább >>


Kapcsolatfüggőség

A kapcsolatfüggőség divatos kifejezés, manapság gyakran használatos. Amikor valaki minden cselekedetét a másik véleményétől és beleegyezésétől teszi függővé, miközben ez nem kölcsönös, és ebben a szituációban nem boldog egyik fél sem, erős a gyanú a kapcsolatfüggőségre.
Még nincs vége olvasson tovább >>


Kint is futás, bent is futás

Amikor ilyen gusztustalan őszi nyálkás idő van, mint most, hogy a kutyát sem szívesen visszük ki futni, mindig eszembe jutnak azok az Ironman-aspiráns kommentelőim, akik egy-egy edzőtermes poszthoz nem mulasztják el megjegyezni, mennyire gáz, mennyire mű, mennyire utálatos, bezzeg a zöldben kocogni egészséges és ingyen van.
Még nincs vége olvasson tovább >>


IMPRESSZUM

Verlag Dashöfer Szakkiadó Kft.
1147 Budapest, Jávorka Ádám 56.
Tel: 1 428-3800, Fax: 1 428-3801
E-mail: info@dashofer.hu

A hírlevél tartalma jogvédett, másolása és publikációs célokra történő felhasználása nem megengedett.
KAPCSOLATOK

Cég email címe:
info@dashofer.hu

Rendelésekkel kapcsolatos kérdések:
rendeles@dashofer.hu

Tartalmi kérdések:
t.csaszar@dashofer.hu

Technikai problémák:
info@dashofer.hu

Hirdetési információk:
Médiaajánlat
Andrássy Judit
j.andrassy@dashofer.hu

Adatkezelési nyilvántartási azonosító: 1347-0004
Copyright 1996-2011. Verlag Dashöfer Kft. Minden jog fenntartva
Ajánlja ismerősének!
*Címzett neve:
*Címzett email címe:
*Küldő neve:
*Küldő email címe:
* kötelező kitölteni