Védinfó hírlevél

Munka- és tűzvédelem

2014.07.29. Kedd 8. szám


Ebben a számban
Leégett Kína egyik legrégibb katedrálisa
Füstölt egy villanymozdony Nagymaroson
Nyomozást indított a rendőrség a gyomláló alkalmi munkások égési sérülése ügyében
Szórakozóhelyeket ellenőrzött a katasztrófavédelem, egyet be is záratott
Termékajánló
Szabályzatok komplex gyűjteménye
Rendszeresen aktuálizált szoftver, mellyel bármely szabályzat és egyéb dokumentum könnyedén előállítható. A termék CD adathordozón való forgalmazását megszűntettük! Az új szoftvert mostantól weboldalunkon található letöltés linkre való kattintással tudja elérni. A letöltés ingyenes, de a termék használata továbbra is regisztrációhoz kötött.
270 korrekt dokumentum!
Képzésajánló
Az új Ptk. a könyvelő szemével
2014. 09. 09.
IFRS gyakorlati képzés haladóknak
2014. 10. 28-29.
Konszolidáció a magyar számviteli törvény szerint
2014. 11. 4-5.
US GAAP Manager
2014. 11. 10-11. és 17-18.
Konszolidáció az IFRS szabályok szerint
2014. 11. 25-26.
Kiemelt képzésünk
IFRS Manager
Képzésünket elsősorban azoknak a számviteli szakembereknek ajánljuk, akiknek kötelező elkészíteni a vállalat beszámolóját mind a magyar számviteli törvény, mind pedig az IFRS szabályai szerint és komplex elméleti és gyakorlati ismereteket kívánnak szerezni szakértő előadótól. A résztvevőket kérjük, hogy a 2. modulra laptopot hozzanak magukkal, hogy a gyakorlati feladatot saját gépükön követni tudják.
Jelentkezem!
Megosztás
Kérjük, amennyiben hírlevelünk tetszett ossza meg ismerőseivel.

facebook megosztás
Tisztelt Olvasó!

Köszöntjük a Védinfó hírlevél idei 8. számának megjelenése alkalmából!

„Valamennyi tagországban, különösen a kis- és középvállalkozások számára nehézséget jelent az munkavédelem területen érvényes szabályzási követelményeknek való megfelelés. Ezért kiemelt fontosságú az útmutatások minőségének javítása és a munkahelyi biztonságra és egészségvédelemre vonatkozó jogszabályoknak való megfelelés könnyítését célzó gyakorlati eszközök minél szélesebb körű megismertetése.”

Cikkeink olvasásához kellemes időtöltést kívánunk!


Verlag Dashöfer Szakkiadó Kft
www.muszakiforum.hu - A minőség és a színvonal szolgálatábanKiemelt ajánlatunkVideoCampus szakmai tudásbázis
Egyedülálló videó szeminárium adatbázis, melyet az Ön szakmai fejlődése és naprakészsége érdekében készítettünk. A videók hossza 45 perc és 1,5 óra között változik, témától függően. Folyamatosan aktualizálunk, így mindig aktuális és pontos információkhoz jut. A videókat 15-20 perces fejezetekre tagoltuk, így a fejezetek önállóan is megtekinthetőek. A választott modul valamennyi videó szemináriumát megtekintheti, akár több alkalommal is.


AdóFórum Szakmai Tudásbázis könyvelőknek
Az AdóFórum szakmai tudásbázis tartalomszolgáltatásának keretében egyedülálló könyvelői szaktudáshoz kap hozzáférést. Az évek óta sikeresen működő honlapon több, mint 15 év szakmai tapasztalatára építhet. Tartalma folyamatosan frissül és dokmentumai aktualitásáról is gondoskodunk, így minden kérdésre egy helyen kaphat garantáltan megbízható választ.
Tanuljon másképp! A tudás bázisa!


Szakmai cikkek

Az Európai Unió munkahelyi biztonsággal és egészségvédelemmel kapcsolatos 2014 – 2020-as stratégiájáról
Megjelent az EU Bizottságának COM (2014) 332 final nevű dokumentuma, az Európai Parlamentnek, a Tanácsnak, az Európai Gazdasági és Szociális Bizottságnak és a Régiók Bizottságának közleménye az Európai Unió munkahelyi biztonsággal és egészségvédelemmel kapcsolatos, 2014 – 2020-as stratégiájáról. A régóta várt közlemény kijelöli az irányt a munkavédelem alapvető kérdéseiben az elkövetkezendő időszakban, hozzáfűzve a 2012-ben lejárt, korábbi európai munkavédelmi stratégiához.
Leégett Kína egyik legrégibb katedrálisa
Tűz martaléka lett Kína egyik legrégibb, gótikus és román stílusban épült katedrálisa a kelet-kínai Ningpo városában, csak főépületének váza maradt épen - jelentette a kínai média hétfőn. A lángok egyelőre ismeretlen körülmények között csaptak fel nem sokkal hajnali egy óra előtt, félszáz tűzoltó körülbelül két órán át küzdött velük.
Füstölt egy villanymozdony Nagymaroson
Füstölt egy gyorsvonat villanymozdonya Nagymaroson, az utasok egy másik vonatra szálltak át - közölte a katasztrófavédelem az MTI-vel szombat este. A közlemény szerint egy Pozsonyba tartó gyorsvonat villanymozdonyának belseje füstölt Nagymarosnál, a Nagymaros-Visegrád vasútállomáson.
Nyomozást indított a rendőrség a gyomláló alkalmi munkások égési sérülése ügyében
Nyomozást indított a Kunszentmártoni Rendőrkapitányság a gyomláló alkalmi munkások égési sérülése ügyében a feljelentés-kiegészítés elrendelését követően, a beszerzett adatok alapján - közölte Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense pénteken az MTI megkeresésére.
Szórakozóhelyeket ellenőrzött a katasztrófavédelem, egyet be is záratott
Szabadtéri rendezvényeken, szórakozóhelyeken tartott ellenőrzést a katasztrófavédelem; 232 szórakozóhely közül 69-nél tártak fel valamilyen biztonsági kockázatot, egyet közülük be is zárattak - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság helyettes szóvivője pénteken az MTI-t.
facebook megosztás
  A hírlevél tartalma jogvédett, másolása és publikációs célokra történő felhasználása nem megengedett.
VERLAG DASHÖFER SZAKKIADÓ Kft.
1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125.

Központi telefonszám:
  06 (1) 428-3800
Központi fax:
  06 (1) 428-3801
Felnőttképzési nyilvántartási szám:
  01-0435-05
Intézményakkreditációs lajstromszám:
  AL-2233
©Copyright 1996-2014. Verlag Dashöfer Szakkiadó Kft Minden jog fenntartva
Ajánlja ismerősének!
*Címzett neve:
*Címzett email címe:
*Küldő neve:
*Küldő email címe:
* kötelező kitölteni